HÄRLIGA VIZZLA.

 
Nästan varje dag rider jag VIZZLA. Igår var det uteritt. Idag dressyr i ridhuset.
Hon är så härligt positiv och rolig att rida.
 
Men jag skulle behöva lite input. Hitta en tränare att jobba vidare med. Jag vill lära  mig mer.
 
Jag får leta.
 
 

BREEDERS

Breeders-helgen var en väldigt turbulent helg. Vi bodde i stort sett på Flyinge. Ändå hann man inte se allt man ville. Dressyren fick jag helt koppla bort. Fast än vi hade vänner som tävlade och hade framgångar. Så var jag aldrig in i Crawfordhallen utom en mycket snabb visit.
Men GRATTIS till Anna Nilsson, Jursta gård och Ninni Svensson från Millegarne stuteri som VANN!
 
Vi flyttade dit LAVA på torsdagen. Sen var det evinnerliga uppvisningar, putsningar och knoppningar av manen. För hon skulle vara i perfekt skick, ifall någon hugad spekulant ville se henne. Men köparna lyste med sin frånvaro. Mycket publik vallfärdade igenom auktionsstallarna. Men de omtalade spekulanterna syntes inte till.
 
Så kom till sist den stora auktionskvällen.
 
Buden pressades fram till 90.000:- på LAVA. Jag hade satt ett minimibelopp på 100.000:-, så jag tackade nej, och lämnade arenan. Det var väldigt nervöst att sitta där vid auktionsbordet och fatta snabba beslut om hennes framtid. Men jag kunde inte sälja henne där och då. Jag vill ju veta vart mina djur hamnar och får det i framtiden.......
 
Varför hon inte betingade något högre bud. Kan man bara spekulera i. Hoppade hon för enkelt?
Hon tog inte i så hon kräktes, Nej! Hon hoppade inte häftigt och spektakulärt. Var köparna inte tillräckligt salongsberusade än?
Dom hade just serverats maten, och festen skulle just börja.
Det vet jag inte.
 
Men det fanns en man som hade förälskat sig i henne. Sett hennes fina okomplicerade hoppteknik och han köpte henne senare på kvällen. Så VIVA LA DIVA LT har flyttat till Sölvesborg för att gå i avel i framtiden.
LYCKA TILL "LILLA" LAVA!
 
 
 
 

RSS 2.0