ÄNTLIGEN!

I går red jag på riktigt igen! Jag red ut ihop med Emma på Kalle. Jag hade VIENNA.

Det var hemskt mycket bromsar. Så ett tag kändes det obehagligt. Hon skakade på huvudet. Sparkade med bakbenen och liksom skuttade vägen fram. Men snart blåste vinden bort ohyran och då blev det lugnare.

Det var en härlig tur i alla gångarter. Vienna har en underbar galopp. Hon ska bara bli lite mjukare i kroppen och i munnen. Så kommer det bli toppen att rida henne igen.
i morgon är det dax igen.

Kommentarer
Postat av: Sabina

Hej Tinka!
Det var ju ingen rolig läsning om Eurofighter (stavades det så?) Men man gör ju det som är bäst för hästen. Och har han så ont så kanske det är bäst för honom att få somna in. Så han slipper att ha ot mer!

Och era unghästar ser lika fina ut på dem här bilderna också. Skönt att höra att det gick bra trots att den lilla tjejen kom lös. :-)
Men på sista bilden när Dixie travar iväg med åringarna så ser det ju ut som om Indira är Större än Lava. Är hon det??? :-)

Först idag så jag ditt inlägg i min blogg. Från den 6e tror jag det var.
Kul att du gillar dem bilderna i det inlägget.
Jag har inte försökt sälja några bilder än. Men nu är jag lite sugen på att iallafall försöka. Ska bara försöka få redan på vart man kan vända sig för att sälja dem. Har ju ingen aning om vart man gör det.

Du undrade ju också om hur jag försörjer mig. Ärligt så gör jag inte. Har super snälla föräldrar som hjälper mig med hästarna. Eftersom jag inte har något körkort är det svårt för mig att ta mig till och från ett jobb. och har inga inackorderingar så får jag ju ingen hjälp av dem i stallet.

Därför har jag nu beslutat mig för att dra ner på antalet hästar. Typ 3 hade jag väl tänkt att ha kvar.

Det blir också lättare att hitta en gård att hyra när man inte har så många hästar. och då kanske jag kan skaffa ett jobb. Och kanske ta några inackorderingar så man kan få lite hjälp i stallet eller åtminstonde lite sällskap.

Hoppas du trivs nere i Skåne! :-)

Kram/Sabina

2012-07-21 @ 14:26:04
URL: http://sabina.xn--hststudio-v2a.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0