TRÄNING.

Idag körde vi LATINO och VIZZLA till Ylvas tränare.
Bägge fick ett rejält träningspass. Banhoppning över små, små hinder. Nästan galoppbommar. För att träna lydnad och att kunna reglera galoppen.
 


LATINO var stark i munnen och ville bestämma själv. Så typiskt en 4 - åring. Dom har liksom inte styrkan till att hålla ihop sig ännu. Men han gjorde ett gott jobb och var alldeles svettig efteråt. T.o.m. i ansiktet. Han fick tänka och jobba ordentligt för att lösa uppgiften.
 
 
 
 
Sen var det VIZZLA´s tur. Ylva fick beröm för att hon såg så lugn ut. Hon hade en mycket bättre takt och balans i travjobbet än hon har haft förut. Det vaar roligt att höra.
 
Hon fick samma uppgifter som LATINO.  Små hinder på en lätt bana. Men som ändå kräver att hon är balanserad och lyssnar. Hon löste uppgiften väldigt bra. Det är viktigt att hon får känna sig duktig och trivs på träningarna.
 
Snart ska hon debutera i 1,20.
 
I morgon ska vi visa VIENNA för evetuella spekulanter?  Det ska bli spännande. Ylva har tvättat och friserat henne idag. Så hon ska vara riktigt fin.
 
.

Kommentarer
Postat av: Sabina Larsson

Oj här händer grejor minsann medan jag är borta!

Spännande med nya övningar. Man lär sig något varje gång.
Hoppas det går bra att visa Vienna.

Det är ju jätte kul att du börjat tömköra "småttingarna". Hoppas det fortsätter att gå bra. Även om det var lite jobbigt första gången.

KRAM på er!!!

2013-04-10 @ 18:46:34
Postat av: Ylva

Härligt att du kämpar på med bloggen! Det är kul att det dokumenteras någonstans i alla fall :)
Många kramar från mig ;)

2013-04-26 @ 01:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0